Bugaboo Bee
Cercar

Decoració Nadó Barcelona

Volem oferir-te algunes idees sobre com decorar els millors espais per al teu beu. En Rabasa posem a la teva disposició els nostres més de 40 anys d'experiència en tot el relatiu a la decoració del nadó, tot sobre com decorar aquests espais destinats als més petits de casa nostra. La dedicació i compromís de la marca Rabasa és la nostra millor garantia de qualitat.

Crear el millor espai per als més petits de la casa és una tasca que s'ha de dur a terme amb minuciositat i amb detall. Perquè la nostra nadó se senti acollit integrat i segur en el millor entorn i ambient gràcies a la nostra decoració.

Si vols estar a l'última sobre les millors idees sobre la decoració d'espais per al nadó posa't en contacte amb nosaltres a través dels nostres canals habituals, Facebook Instagram i el nostre blog o bé fes una volta per qualsevol de les nostres tres botigues molt cèntriques a la ciutat de Barcelona.

Si vols estar al corrent de totes les notícies i novetats i els nostres tallers Rabasa, posa't en contacte amb nosaltres o sentir-se lliure de visitar la nostra web.

ARTIK by TREBOL

Lynn

by Bopita

Amb més de 20 anys ideant mobiliari infantil i juvenil des d'Holanda, els mobles de BOPITA ofereixen el plus  de la cura per l’ecologia. Fabricats amb DM i pi resistent originari de boscos controlats, els vernissos i tints emprats en els seus acabats són water-based respectant el medi ambient.

La seguretat dels petits és un altre dels segells BOPITA: cantonades i racons dels llits, estructures extremadament estables, acabats llisos de fusta, ... exigents estàndards de seguretat complint la norma europea EN747 DE 2004.

Un mobiliari que des de la qualitat, el color i el disseny vetllen per la seguretat de nens i la tranquil·litat dels pares. Un mobiliari d'excel·lència.

 

Mix & Match

by Bopita

Amb més de 20 anys ideant mobiliari infantil i juvenil des d'Holanda, els mobles de BOPITA ofereixen el plus  de la cura per l’ecologia. Fabricats amb DM i pi resistent originari de boscos controlats, els vernissos i tints emprats en els seus acabats són water-based respectant el medi ambient.

La seguretat dels petits és un altre dels segells BOPITA: cantonades i racons dels llits, estructures extremadament estables, acabats llisos de fusta, ... exigents estàndards de seguretat complint la norma europea EN747 DE 2004.

Un mobiliari que des de la qualitat, el color i el disseny vetllen per la seguretat de nens i la tranquil·litat dels pares. Un mobiliari d'excel·lència.

 

Luxor

by Ros

Un mobiliari de dormitori infantil i juvenil que creix amb els teus fills, oferint múltiples solucions per als espais dels habitatges d'avui en dia. Mobles, complements i tèxtils (puericultura) de dissenys marcats i molt propers als nens, generadors d'ambients més oberts i personals.

L'aposta de ROS per la investigació i la tecnologia ofereix un ampli catàleg de mobles creats des de la funcionalitat, la singularitat i l'ergonomia. Unes creacions que s'adapten a les necessitats de petits i grans. Unes creacions sempre protagonistes a Rabasa.

 

Stokke Sleepi

Quatre llits que en són un. La Stokke Sleepi és un llit evolutiu que acompanya al nen des del seu naixement fins aproximadament als 3 anys i fins i tot fins al voltant dels 10 anys amb el kit d'ampliació Junior.

Un llit que s'adapta a la mida i les necessitats canviants del nen en el decurs del seu  procés de creixement, mantenint una reconfortant familiaritat gràcies a la seva distintiva forma oval. Un cop el teu nadó comença a tafanejar i escalar, permet treure una banda del llit per facilitar-li l'accés i augmentar el seu sentiment de llibertat i independència.

El bressol Sleepi, juntament amb el canviador Stokke Care, formen un conjunt de disseny elegant i contemporani, pràctic i durador. Bressol i canviador són transformables per reutilitzar en el futur.

Un llit que creix al compàs del creixement del teu fill. Quatre llits que són un: el Stokke Sleepi.

 

DORITA SOMNIS

Paraules de Dorita:
Els somio, els veig, els dibuixo,els tallo,  els pinto, els poleixoi els monto.

Cosas bonitas para bebés y peques. Objetos decoración infantil en madera hechos a mano.

Un somni, una il·lusió...Amb dedicació i molta tendresa, els meus personatges són el resultat d’un treball artesanal, realitzat en fusta, on dia rera dia van apareixent, com per art de màgia, les seves carones dolces i innocents.

Rabasa BLOG

blog de notícies Rabasa

El dia a dia de Rabasa i de les seves xarxes socials des del nostre blog.

Cheque Regalo El dia a dia de Rabasa i de les seves xarxes socials des del nostre blog.

regala un xec Regal!

L'opció mes simpàtica i segura per encertar en el regal de les futures mares

llegeix totes les nostres notícies on-line

llegeix totes les nostres notícies on-line

Subscriu-te a la nostra newsletter i seràs la primera en rebre les nostres promocions i novetats.