Bugaboo Bee
Cercar

Cadires de nadó per al cotxe a Barcelona

A Rabasa portem des de 1974 oferint productes a l'avantguarda de la tecnologia en les cadires per al cotxe més guardonades, establint els estàndards i superant constantment els més estrictes requeriments de seguretat fixats per organismes acreditats.

Cadires d'auto com Bébé Confort que treballa conjuntament amb els experts més prestigiosos en seguretat i amb els instituts que porten a terme els tests de seguretat més rigorosos a nivell mundial per desenvolupar les cadires d'acte més convenients en cada franja d' edat infantil, oferint els màxims nivells de comoditat i protecció.

La seguretat dels nens és la prioritat número u a Rabassa i Bébé Confort , perquè tu puguis gaudir d'aquests moments inoblidables amb el teu fill.

Vine a veure-les i provar-les a les nostres botigues Rabasa del centre de Barcelona.

Som la botiga de cadires d'auto per nadó al centre de Barcelona

Gaudeix dels passejos en cotxe sabent que el petit va còmode i segur. Descobreix les cadires de nadó per al cotxe que hem de oferir-te.

A Rabasa portem des de 1974 oferint productes a l'avantguarda de la tecnologia en les cadires d'auto més guardonades, establint els estàndards i superant constantment els més estrictes requeriments de seguretat fixats per organismes acreditats.

La seguretat dels nens és la prioritat número 1 a Rabassa, perquè tu puguis gaudir d'aquests moments inoblidables amb el teu fill.
Vine a veure-les i provar-les a les nostres botigues Rabasa del centre de Barcelona.

Römer

Convertir la diferència en un valor positiu. La diferència de RÖMER és posar els seus productes en situacions extremes de la vida real: castigar els models de cadires de passeig amb fang, sorra i sots, en cordar i descordar fins a 14.999 vegades, a recrear 3000 trasllats d'un seient ISOFIX d’un cotxe a un altre, a sotmetre a prova diferents configuracions, peces individuals o el seient complet en més de 250 test, ...

Les cadires de cotxe RÖMER, amb una àmplia gamma de models i colors, converteixen la perseverança alemanya en una diferència en seguretat, comoditat i fiabilitat per a nens i grans. Una diferència que sempre tenim en l'oferta de Rabasa.

IMPORTANT: SEMPRE INSTALEM LA CADIRA EN EL TEU COTXE !


 

 

Recaro

Els més de 100 anys d'experiència RECARO en la producció de seients d'automòbils, avions i el món del motor queden reflectits en cada detall dels seus sistemes de seguretat infantil.

Productes amb unes solucions de disseny, facilitat d'ús, confort i seguretat que sempre van molt més enllà dels desitjos dels pares oferint benestar en passejos curts i llargs, oferint seguretat per a fills i tranquil·litat per als pares.

Preparades per a cada situació i etapa de la vida. les cadires infantils RECARO estan categoritzades segons els grups ECE definits per límits de pes i guies d'edat perquè sempre pugui triar l'opció correcta.

IIMPORTANT : SEMPRE INSTALEM LA CADIRA EN EL TEU COTXE !


 

Cybex

Les col·lisions d'impacte lateral, tot i ser molt menys freqüents que les frontals, solen causar lesions molt més greus. Per tant, una cadira de seguretat infantil d'alta qualitat ha d'oferir una protecció adequada que ajudi a prevenir lesions en cas de produir-se aquest tipus d’impacte.

Les cadires de seguretat CYBEX del Grup 1/2/3 i del Grup 2/3 han estat dissenyades amb un reposacaps patentat que reclina, de màxima solvència a l'estar equipades amb un coixí de seguretat ajustable que ofereix la màxima protecció sense comprimir al nen i eviten el contacte directe amb la paret del cotxe en cas de col·lisió.

 

Maxi-Cosi

Maxi Cosi és la marca que es converteix en segell donant el nom genèric a les cadires de seguretat del Grup 0 per a automòbil i que, a més, es poden col·locar en els xassís dels cotxets per utilitzar-los per passejar pel carrer.

El Maxi Cosi Cabrio és l'última evolució d'un producte que segueix a la davantera de les cadires de la seva classe oferint un òptim confort al nen, diverses opcions de reclinat, còmodes encoixinats i, el que més ens importa als pares, uns alts estàndards de seguretat. Una marca que és quelcom més que una marca; és segell.

 

Bebe Confort

Des de fa més de 75 anys el compromís de Bébé Confort és apropar a pares i fills amb una gamma de cadires d'automòbil que superen fins i tot les proves de seguretat (ECE R44 / 04 i les del respectat expert en seguretat independent Euro NCAP) més exigents. I les superen amb excel·lents resultats.

En l'avantguarda de la tecnologia, les nostres cadiretes ofereixen solucions tant per a nadons com nens en edat escolar perquè puguis gaudir de cada viatge una mica més des dels màxims nivells de comoditat i protecció.

 

Rabasa BLOG

blog de notícies Rabasa

El dia a dia de Rabasa i de les seves xarxes socials des del nostre blog.

Cheque Regalo El dia a dia de Rabasa i de les seves xarxes socials des del nostre blog.

regala un xec Regal!

L'opció mes simpàtica i segura per encertar en el regal de les futures mares

llegeix totes les nostres notícies on-line

llegeix totes les nostres notícies on-line

Subscriu-te a la nostra newsletter i seràs la primera en rebre les nostres promocions i novetats.