Bugaboo Bee
Cercar

SERVEI CARE & REPAIR

Rabasa és l'única botiga a Catalunya que disposa del Official Service Center o el TALLER DE REPARACIÓ OFICIAL de la marca bugaboo.

Per aquest motiu, ara a més de poder portar el teu bugaboo per a revisar-lo en qualsevol moment i dia, des d'aquest mes de febrer posem a la vostra disposició el nostre Compromís Exprés per només el 1r i 3r dimecres de cada mes.

El Nostre Compromís Exprés: En el temps en el que et pots prendre un café, t'has de poder endur el teu bugaboo actualitzat i com si fos nou. I si veiem que trigarem una mica més, llavors ens comprometem a lliurar-t'el en 24 hores.

 

No ho dubtis, vine a explicar-nos "què li fa mal" al teu bugaboo, què se li ha trencat, quina peça se li encalla o simplement vine a posar-lo al dia, perquè voleu cuidar-lo i voleu que us duri encara molt més. Fins i tot, també us podeu passar per a canviar alguna peça que encara que funcioni bé, us ve de gust tunejar-lo perque us heu cansat de veure'l sempre igual. Aquesta és una de les grans avantatges del vostre bugaboo: la possibilitat que us ofereix d'anar-lo canviant de colors i de disseny... Com qui es canvia de pentinat!!!

Creu-t'ho!!!

Quan: Sempre, i a més el 1r i 3r dimecres de cada mes amb el Compromís Exprés

Horari: de 10:00 a 14:00 i de 16:30 a 20:00

Ah! I si no vius a Barcelona o no et va bé venir a la botiga, no et preocupis. Ens truques (934 532 694) o ens escrius un email (rabasabugaboo@rabasa.net) i et recollim el teu bugaboo allà on ens indiquis. Ens pots enviar un video o fotos per a explicar-nos el problema i et fem un pressupost sense compromís.

Rabasa BLOG

blog de notícies Rabasa

El dia a dia de Rabasa i de les seves xarxes socials des del nostre blog.

Cheque Regalo El dia a dia de Rabasa i de les seves xarxes socials des del nostre blog.

regala un xec Regal!

L'opció mes simpàtica i segura per encertar en el regal de les futures mares

llegeix totes les nostres notícies on-line

llegeix totes les nostres notícies on-line

Subscriu-te a la nostra newsletter i seràs la primera en rebre les nostres promocions i novetats.