Bugaboo Bee
Cercar
Estás en: de passeig > Cotxets > Stokke
Botiga bebe 391
Botiga bebe 392
Botiga bebe 394

Stokke Cotxets

Innovació i qualitat són el cor del mobiliari, carrets i productes per als nens de Stokke. Uns productes ideats per estimular el desenvolupament de l'infant i enfortir els seus llaços amb els adults,

El producte icònic de Stokke és la trona Tripp Trapp, creada el 1972 i líder del seu sector des del seu naixement.

Gamma de productes Stokke:

Stokke Xplory

Un carret per connectar. Alçada de seient ajustable que apropa el nen cap a tu i de fàcil maniobrabilitat, fins i tot en els racons més recòndits  i inaccessibles de la ciutat, el Stokke Xplory permet innombrables alternatives cap endavant i cap enrere de posicions per al seient. Un carret que fa connectar, que acosta a pares i fills.

Stokke Scoot

Un disseny intel·ligent per a un estil de vida urbà. De fàcil plegat i transport, el Stokke Scoot té un seient amb dues orientacions i tres posicions per a cadascuna d’elles: actiu, descans i adormit. Ampli cistell de compres, rodes giratòries i utilitzable des de recent nascut. Ideal per a la gent que viu i gaudeix en moviment.

Stokke Crusi

Còmode, flexible i amb un cabàs suau i protector per al nadó. L'àmplia gamma de configuracions del Stokke Crusi, inclosa una solució per a germans que li permet adaptar-se a les canviants necessitats familiars, el converteixen en el cotxet de la comoditat i l'adaptabilitat.

Stokke Trailz

La versatilitat feta tot terreny. El Stokke Trailz ha estat creat per viure aventures, moure’s per paviments accidentats amb facilitat gràcies als seus grans pneumàtics i l’excel·lent maniobrabilitat. El company perfecte per gaudir de la vida a l'aire lliure en companyia del teu fill.

 

 

Rabasa BLOG

blog de notícies Rabasa

El dia a dia de Rabasa i de les seves xarxes socials des del nostre blog.

Cheque Regalo El dia a dia de Rabasa i de les seves xarxes socials des del nostre blog.

regala un xec Regal!

L'opció mes simpàtica i segura per encertar en el regal de les futures mares

llegeix totes les nostres notícies on-line

llegeix totes les nostres notícies on-line

Subscriu-te a la nostra newsletter i seràs la primera en rebre les nostres promocions i novetats.