Bugaboo Bee
Cercar
Estás en: a menjar > Tomme Tippee
Botiga bebe 782
Botiga bebe 783

Tommee Tippee

El lema de Tommee Tippee és "Closer to nature" i aquesta és la forma de treballar i de dissenyar els seus productes: des del total respecte a la natura.

Tommee Tippee va començar a fabricar productes per a nadons a l'any 1965 amb un clar objectiu: fer la vida més fàcil a les families de veritat. Les seves dues grans innovacions, la tetina supersuau en forma de pit i el coll extra-ample, són idees de mares. Així doncs moltes gràcies!!!

Biberons intel·ligents que els nadons adoren

El coll extra-ample i la tetina amb forma de pit ajuden als nadons a agafar-se de forma natural i ofereixen un tancament segur. A més, el sistema de ventilació intel·ligent proporciona un fluxe de llet regular per a que ingereixin menys aire, molt pràctic en la lluita contra els còlics!!!

Trobar el biberó perfecte és només el principi. Després hem d'omplir-lo, escarfar-lo i donar-li de menjar al nostre nadó. Per això, els biberons Tommee Tippee són compatibles amb una àmplia gamma de dispensadors de llet de fòrmula, extractors de llet, escalfadors de bierons i bosses per als biberons. Vine a la botiga a coneixer tota la gamma de Tomme Tippee.

Canvi de bolquers

Experts en bolquers, han creat el sistema Sangenic ideat per a l'eliminació de bolquers usats evitant olors i preservant l'entorn.

Amb milers de canvis de bolquer des del naixement fins que el nen aprèn a utilitzar el bany, els pares i mares agraeixen qualsevol ajuda que els faci més fàcil la tasca. Tommee Tippee® ha desenvolupat la gamma Sangenic per oferir-te una solució higiènica i còmoda. Menys viatges a la galleda de les escombraries i control total d'olors i gèrmens.

 

Rabasa BLOG

blog de notícies Rabasa

El dia a dia de Rabasa i de les seves xarxes socials des del nostre blog.

Cheque Regalo El dia a dia de Rabasa i de les seves xarxes socials des del nostre blog.

regala un xec Regal!

L'opció mes simpàtica i segura per encertar en el regal de les futures mares

llegeix totes les nostres notícies on-line

llegeix totes les nostres notícies on-line

Subscriu-te a la nostra newsletter i seràs la primera en rebre les nostres promocions i novetats.