Bugaboo Bee
Cercar
Estás en: >

Mil mimitos per al Dia de la Mare

Mil mimitos, a totes hores i tots els dies de l'any, per a totes les dones que recentment han començat la gran aventura de ser mare. Un període màgic i il·lusionant que, com tots els grans moments, també estarà esquitxat de petites incerteses i temors que, segur, superaran amb nota.

Mil mimitos a totes les mamis. A totes hores, tots els dies de l'any i encara molt més ara en portes del Dia de la Mare. Algunes idees de regal Rabassa Barcelona que són de mil mimitos o més ...

BabyBjörn. Funda tallavents per motxilla portabebè.


Una imprescindible per a aquests passejos en els que al temps li dona per congelar-se. Una funda amb tela exterior tallavents i impermeable, interior en folre polar suau i apta per a la posició que prefereixis. Un botó permet ajustar la mida de la funda a nadons més petits.

Bugaboo Bee5: nascut per a la ciutat.


La ciutat, la jungla de l'asfalt es mou sempre de pressa i en aquest entorn el Bugaboo Bee5 entra en acció. Dissenyat per a ús diari, compacte, súper-confortable i amb una increïble maniobrabilitat; les passejades de nadó i la mare es converteixen en tot un  regal.

Vaixella BabyBjörn i ... a menjar sense ajuda.


Un disseny intel·ligent, pensat per a les manetes del teu fill, que l'ajudarà a menjar per si mateix@. Plat difícil de bolcar, coberts de mànec curt de senzilla subjecció, got pràcticament involcable ... menjar serà senzill, divertit i gens estressant. Ideal!

Pitet BabyBjörn, ni una gota per terra.


Còmode i impermeable, recull el menjar que no arriba a la boca del nadó, evitant que s'escampi. Fàcil de netejar i apte per al rentavaixelles, la suau tira del coll s'ajusta al creixement del teu bebè durant molt de temps. Apte a partir dels 4 mesos.

 

Aquestes i moltes altres idees de regal per al Dia de la Mare les pots trobar a les nostres botigues Rabasa Barcelona. Visita'ns a:

Rabasa Bebè: C/Casanova, 122. Tel 93 453 2694

Rabasa Bugaboo: C/Casanova, 122. Tel 93 453 2694

Rabasa Mobles: C/ Casanova 114 · Tel 933 236 555

El nostre equip de professionals, amb àmplia experiència i coneixements en el sector de la puericultura, t'ajudaran a triar un regal per al Dia de la Mare de pur mil mimitos.

 

Molt atent/es al nostre

Facebook https://www.facebook.com/rabasabcn/

Instagram https://www.instagram.com/rabasabarcelona/

que, molt en breu i previ al Dia de la Mare, organitzarem un concurs entre les nostres fans molt-molt relaxant. Amb tot  l’AIRE de benestar per a cos i ment.

 

Rabasa BLOG

blog de notícies Rabasa

El dia a dia de Rabasa i de les seves xarxes socials des del nostre blog.

Cheque Regalo El dia a dia de Rabasa i de les seves xarxes socials des del nostre blog.

regala un xec Regal!

L'opció mes simpàtica i segura per encertar en el regal de les futures mares

llegeix totes les nostres notícies on-line

llegeix totes les nostres notícies on-line

Subscriu-te a la nostra newsletter i seràs la primera en rebre les nostres promocions i novetats.