Bugaboo Bee
Cercar
Estás en: >

Linea MammaBaby: cosmètics d'alta calitat per al teu fill

Coneixes Linea MammaBaby i la seva àmplia gamma de productes cosmètics i sabons, creats especialment per a la cura del nadó, però també per a papis i mamis?

Una marca que va començar sent una farmàcia, a Seregno (Itàlia), el 1944, i que, al 2013, després de la tercera generació familiar al capdavant del negoci, va donar un gir radical naixent d'aquesta manera Linea MammaBaby destinada a productes de cosmètica per a nadons.

Un projecte que va néixer de l'amor i l'obstinació d'una família per oferir un producte d'altíssima qualitat basat en extractes de vegetals orgànics que mimin i protegeixin la pell del nadó.

Linea MammaBaby té tanta cura dels seus productes cosmètics que els ha testat, lot a lot, dermatològicament al Laboratori de Cosmetologia de la Universitat de Ferrara, assegurant l'absència de níquel, crom, cobalt, colorant artificial, silicona, PEG i altres elements nocius per a la pell del nadó.

Les fórmules dels productes d'aquesta empresa de referència són el fruit d'una forma de pensar i treballar excel·lent: és de vital importància seleccionar els millors ingredients naturals, segons els objectius i necessitats de cadascun dels seus productes.

A aquesta alta qualitat en la seva forma de treballar, que es tradueix en un producte cosmètic per a nadons d'excel·lència, cal sumar-li l'afany que Linea MammaBaby dedica als acabats, a nivell estètic i de disseny, dels seus productes. Tots els productes de la marca estan pensats per a ser reconeguts a simple vista, pel nadó. A més, cada envàs porta un emblema distintiu i personatges de contes.

 

Rabasa BLOG

blog de notícies Rabasa

El dia a dia de Rabasa i de les seves xarxes socials des del nostre blog.

Cheque Regalo El dia a dia de Rabasa i de les seves xarxes socials des del nostre blog.

regala un xec Regal!

L'opció mes simpàtica i segura per encertar en el regal de les futures mares

llegeix totes les nostres notícies on-line

llegeix totes les nostres notícies on-line

Subscriu-te a la nostra newsletter i seràs la primera en rebre les nostres promocions i novetats.